Plinacrou nepovratno 4,68 mil. eura

Bez autora
Jul 12 2011

Tvrtka Plinacro izvijestila je da je uspjela osigurati nepovratna financijska sredstva EU-a, a riječ je o 4,68 milijuna eura koje je Western Balkans Investment Framework (WBIF) odobrio Plinacru za pripremne aktivnosti triju razvojnih projekata - Jonsko-jadranskog plinovoda (IAP), LNG RV-a i LNG evakuacijskog plinovoda Omišalj-Zlobin-Rupa. Tri su projekta sastavni dijelovi Plinacrova plana razvoja transportnog sustava od 2010. do 2014. godine, a iz Plinacra ističu da će njihova realizacija omogućiti diverzifikaciju izvora dobave te zajamčiti energetsku neovisnost Hrvatske, kao i sigurnost opskrbe prirodnim plinom hrvatskih, ali i europskih potrošača.

Plinacrou nepovratno 4,68 mil. euraTvrtka Plinacro izvijestila je da je uspjela osigurati nepovratna financijska sredstva EU-a, a riječ je o 4,68 milijuna eura koje je Western Balkans Investment Framework (WBIF) odobrio Plinacru za pripremne aktivnosti triju razvojnih projekata - Jonsko-jadranskog plinovoda (IAP), LNG RV-a i LNG evakuacijskog plinovoda Omišalj-Zlobin-Rupa. 

Tri su projekta sastavni dijelovi Plinacrova plana razvoja transportnog sustava od 2010. do 2014. godine, a iz Plinacra ističu da će njihova realizacija omogućiti diverzifikaciju izvora dobave te zajamčiti energetsku neovisnost Hrvatske, kao i sigurnost opskrbe prirodnim plinom hrvatskih, ali i europskih potrošača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik